گروه خبر: شهردار اروميه از تقويت ناوگان حمل و نقل عمومي در اين شهر با افزودن 20 دستگاه اتوبوس جديد خبر داد خبر داد و گفت: اين اقدام در راستاي نوسازي ناوگان حمل و نقل عمومي و افزايش کيفيت خدمات به شهروندان انجام ميگيرد.
به گزارش امانت، آيدين رحماني با تأکيد بر اولويتدادن به پروژههاي عمراني، اظهار کرد: آسفالت معابر از نيازهاي اساسي شهروندان است و با همکاري نهادهاي استاني، اين طرح با هدايت استاندار و انتخاب هفت پيمانکار مجرب اجرايي خواهد شد.
وي افزود: از اين ميزان، 2/5 ميليون مترمربع توسط پيمانکاران و 500 هزار مترمربع توسط نيروهاي فني شهرداري انجام ميشود که بودجه آن بالغ بر 1/4 همت برآورد شده است.
شهردار اروميه به اقدامات جانبي اين طرح نيز اشاره کرد و گفت: بهمنظور افزايش کيفيت پروژهها، تفاهمنامهاي براي اسکن دقيق معابر و آزمايش خاک جهت شناسايي نقاط بحراني منعقد شده است.
رحماني در ادامه به چالشهاي فضاي سبز شهر پرداخت و گفت: با وجود تنشهاي آبي، تلاش ميکنيم آسيبهاي وارده به درختان کهنسال را کاهش دهيم. متأسفانه برخي افراد با ريختن علفکش، به اين درختان آسيب زدهاند که موضوع از طريق مراجع قضايي در حال پيگيري است
وي از تقويت ناوگان حمل و نقل عمومي با افزودن 20 دستگاه اتوبوس جديد خبر داد و بيان کرد: اين اقدام با حمايت استاندار انجام شده و به زودي خدماترساني به شهروندان را بهبود خواهد بخشيد و گامي مؤثر در ارتقاي کيفيت خدمات و رضايت شهروندان اروميهاي محسوب ميشود.


۲۹۹ واحد برای طرح مسکن استیجاری در آذربایجانغربی احصا شد
آغاز رهاسازی آب سد کانیسیب به دریاچه ارومیه
منافع مرزنشینان در تصمیمگیریها بهطور جدی مورد توجه قرارگیرد
رقابت ۵۸۶ داوطلب برای کرسیهای شوراهای شهر شهرستان ارومیه
آغاز عملیات اجرایی معدن بزرگ تیتانیوم در ارومیه
احداث سه بیمارستان در شمال غرب کشور
عزت و استقلال ملت ایران مهمترین دستاورد انقلاب اسلامی است
عزم دولت در آذربایجانغربی برای حضور میدانی در مناطق
بارشهای زمستانه به تالابهای آذربایجانغربی جان داد
بزرگترین باغ گردو و پسته مکانیزه و هوشمند غرب آسیا افتتاح شد
